MALZEMELER
2 Tavuk göğsü,
1 orta boy soğan (rendelenmiş),
1 tatlı kaşığı nane,
1 çay kaşığı kekik,
2 çorba kaşığı sıvı yağ,
1 tablet tavuk bulyon
Yarım çay bardağı tel şehriye,
5 bardak su.
1 orta boy soğan (rendelenmiş),
1 tatlı kaşığı nane,
1 çay kaşığı kekik,
2 çorba kaşığı sıvı yağ,
1 tablet tavuk bulyon
Yarım çay bardağı tel şehriye,
5 bardak su.
YAPILIŞI
Tavuk göğsünü haşlayın ve soğutun.Soğumuş göğsü tel tel parçalayın.
Bir tencereye yağı koyup rendelenmiş soğanı, kekik ve naneyi ekleyip 2 dk. kısık ateşte karıştırın.
Tavukların suyuna 1 adette bulyon atın ve soğanı kavurduğunuz tencereye tavuk suyunu aktarın
Kaynamaya başlayınca tel şehriye ve tavuğu ekleyin. Şehriyelerimiz pişince çorbamız hazırdır.
AFİYET OLSUN



Hiç yorum yok:
Yorum Gönder